O nama

Jarunsko jezero, omiljeno je mjesto za rekreaciju Zagrepčana, mjesto gdje svatko pronađe nešto za sebe, mjesto gdje je smješten i restoran Jarunski dvori, odmah nedaleko o drugoga ulaza na samo Jarunsko jezero. Smješteni uz samu veslačku stazu i Jarunsku šetnicu, čine nas idealnim mjestom za kušanje eno gastronomskih specijaliteta. Zelena vegetacija, brižno održavana, za vrelih ljetnih dana stvara zaklon od znatiželjnjih pogleda te na dvjema odvojenim tarasama pretvaraju se u oazu dobrog raspoloženja i izuzetne gastronomske ponude. Novoouređeni prostor restorana Jarunski dvori, nadmašio je sva očekivanja. Iz jednog montonog prostora, preuređenjem restoran je dobio upravo ono što mu je možda jedino i nedostajalo, svježinu te ugodnu atmosferu.

jarun-lake zagrebjarunski-dvori-lokacija

Restoran je pravi gastronomski raj, zapravo, ulaskom u restoran Jarunski dvori ušli ste u kraljevstvo gastronomada. Za vas su širom otvorena vrata i odaje svijeta čarobnih okusa i mirisa. Restoran je u vlasništvu obitelj Budimir već dugi niz godina uspješno u službi vrhunskog ugostiteljstva, a mjesto je poznato kao kuća tradicionalne ponude vrlo specifičnog zagrebačkog ambijenta u koji rado navraćaju svi koji su bar jednom bili naši gosti. Zbog izuzetne fleksibilnosti razmještaja stolova prostor restorana je prilagodiv svim opcijama dok je ljetna tarasa podijeljena u dvije cjeline namijenjena za maksimalno 70 gostiju sa koje se pruža pogled unedogled, a okolno zelenilo opija dušu i liječi stres našeg užurbanog i modernog života. Sam restoran plijeni pažnju svojom gastronomskom ponudom i nadasve ugodnim obiteljskim ugođajem. U ugodnom ambijentu restorana, koji istodobno ima domaći i obiteljski ugođaj, pravo je mjesto za okrjepu hranom i pićem pojedinačnih gostiju, obitelji, većih i manjih organiziranih grupa. Svojim gostima nudimo vrhunski gastronomski doživljaj. U klimatiziranom i prigodno aranžiranom prostoru restorana Jarunski dvori proslavite važne događaje iz svog života kao što su krstitke, rođendani, svadbe, godišnjice braka, promocije kao i ostale svečanosti.

1341Raznovrsne gastronomske delicije iz bogate ponude učinit će Vaš život ljepšim i 'slađim' dok će ljubazno osoblje osvojiti Vaša srca prekrasnim osmjehom i savršenom uslugom. Profesionalna usluga i ambijent koji u sebi spajaju sve odlike restorana s vrhunskom ponudom čine nas idealnim lokalitetom za Vaša dobro ugođena jutra, podneva i večeri. Ako u svakodnevnoj žurbi i gradskoj vrevi želite naći miran kutak za opuštanje i predah od svakodnevnih obaveza, naše će Vam ljubazno i stručno osoblje pružiti vrhunsku uslugu te udovoljiti svim Vašim željama. Jedna od tajni odličnog okusa naših jela je i vrhunska kvaliteta namirnica koje upotrebljavamo u njihovoj pripremi. I ponuda hrane je poprilično tradicionalna, s tek ponekim izletima prema modernim gastronomskim trendovima. Poslovna filozofija se temelji na očuvanju tradicionalne kontinentalne kuhinje kojoj iskusni majstori oprezno dodaju dašak modernog. Svakodnevno je u ponudi svježa riba i plodovi mora, a za goste željne kontinentalne ponude pripremaju se birani mesni specijaliteti. Restoran je poznat već dulje vrijeme po odličnom roštilju, kao i ostalim jelima iz svoje ponude, ali isto tako i po velikoj vinskoj karti domaćih i stranih buteljiranih vina. Jer užitak u dobroj hrani ne bi bio potpun bez kapljice dobrog vina ili pjenušca. Tako na vinskoj karti restorana možete pronaći sve vrhunske sorte domaćih vina, kako dalmatinskih, primorskih i istarskih tako i iz kontinentalnih krajeva.

Jarunski-Dvori-1Naravno, tu je također i velik izbor raznih uvoznih vina iz najboljih svjetskih vinograda. Sve u svemu, u mogućnosti smo Vam ponuditi više od 150 vrsta vrhunskih vina i zadovoljiti čak i one najistančanijeg ukusa. Na tradiciji dugogodišnje kvalitetne gastronomske ponude, u ambientu koji odiše modernim stilom ali sa blagim notama tradicionalnog, u prostoru koji svojom reprezentativnošću podsjeća na vinski podrum istodobno pružajući ugođaj intimnog, osoblje se trudi pružiti vrhunsku ugostiteljsku ponudu. Uz vrhunsku hranu i odličnu uslugu, odlično ćete se provesti i zauvijek zabilježiti lijepe uspomene. Restoran u unutrašnjosti može primiti između 50 i 90 gostiju, a uz svadbene svečanosti, kod nas možete proslaviti rođendane, krstitke, i sve druge svečanosti ili pak organizirati poslovnu večeru za svoje poslovne partnere i suradnike. Pozivamo i Vas da nas posjetite, te se sami uvjerite u kvalitetu naše ponude i usluge. Očekujemo Vas u restoranu Jarunski dvori.

Dobro došli!

Top of Page